Cap victòria per a Exe a Purple Rain

Quina Pel·Lícula Per Veure?

Els herois del rugbi d'Exeter van caure a l'obstacle de la semifinal ahir a la nit quan van sucumbir davant d'un equip de Durham que ara espera la seva tercera final del campionat BUCS en tres anys.

El partit molt lluitat entre les dues potències del rugbi va acabar 36-20 a Durham a un dur i plujós Durham City Ground.

City Mill esperava una mica més del fotògraf

Això vol dir que els nois de color violeta aniran a Twickenham en quinze dies buscant guanyar el campionat de rugbi BUCS per segona vegada en tres anys.

El 1r XV d'Exeter va viatjar a Durham amb molt d'ànim després de superar els vells enemics Loughborough per 50-31 a casa dimecres passat.

Però les coses no van començar bé per als nostres nois, ja que van cedir un assaig als quatre minuts de l'inici del partit. Un segon intent dos minuts més tard va posar a l'Exeter per 14-0 abans que haguessin tingut temps de recuperar l'alè.

Un penal solitari a banda, van passar 30 minuts abans que l'Exeter anés cap punt significatiu al tauler, i la mitja part va arribar amb el marcador a 31-10.

L'Exeter es va remuntar després que la mitja part es va imposar al lideratge de Durham, ja que ambdues parts van veure que els homes pecaven a la paperera. El número 8 de l'Exeter, Fraser Bashford, va aconseguir un try quan es va estavellar contra diversos tacklers de Durham per marcar sota els pals. El lateral Ali Chrisholm va posar més punts al tauler gràcies a la seva bota màgica.

No va ser suficient, però, ja que Durham va aguantar durant uns deu minuts finals tensos. Malgrat els millors esforços de l'Exeter, els locals van aconseguir matar el partit posant el seu capità per a l'últim intent.

Durham jugarà ara el Cardiff Met a la final a casa del rugbi.