Hoquei Blues triomfant a la Universitat

Quina Pel·Lícula Per Veure?

Cambridge 2-1 Oxford

Els Hockey Blues van retornar el trofeu Varsity a Cambridge per tercer any consecutiu després d'una espectacular victòria per 2-1 a Southgate diumenge passat. Els Blaus Clars es van avançar primerencment a través del patró Will Cairns, però es van enganxar a la segona part abans que Wes Howell desviés a casa el guanyador quan faltaven deu minuts per al final.

El partit va començar en fort contrast amb l'empat 1-1 del 2013, amb els dos equips exhibint un hoquei fluid en una tarda assolellada al nord de Londres. Charlie Bannister, l'entrenador de Cambridge, va optar per una premsa altament agressiva, una decisió tàctica que gairebé va donar els seus fruits immediatament, l'esforç primerenc de Jamie Bristow va desviar la porteria.

Després de deu minuts de carrera enèrgica dels davanters, Cambridge finalment va guanyar un córner curt mitjançant Joe Rich. Un cop d'arrossegament de Felix Styles va rebre una aturada intel·ligent del porter d'Oxford, però el rebot va caure en el capità de Cambridge, Will Cairns, que va llançar la pilota amb èmfasi a la cantonada superior per donar a Cambridge un merescut avantatge.

L'Oxford gairebé va colpejar en pocs minuts, quan el seu davanter centre va ser enviat a porteria, però el porter de Cambridge Sam Brooks va reaccionar ràpidament per eliminar el perill. Els Light Blues van començar a acomodar-se al partit, amb Cairns i Styles ruixant passades des del darrere, i Preston i Senaratne dirigint el migcamp. Cairns gairebé va duplicar l'avantatge del seu equip quan va robar el mig central d'Oxford i es va avançar, només per disparar el seu xut.

Cambridge estava fermament al davant a mesura que s'acostava la mitja part, i l'atac d'Oxford semblava curt tant en idees com en forma física. Els mitjans Defroand, Cobbold i Cartwright avançaven a voluntat per les bandes, mentre que Kieran Gilmore, més fresc, va aterrir la defensa d'Oxford en nombrosos errors. Els Dark Blues van aguantar fins a la mitja part, tot i que les seves deficiències es van posar en relleu quan Dave McLean va esquivar d'alguna manera quatre jugadors d'Oxford prop de la seva pròpia bandera de cantonada en una espectacular peça d'habilitat individual.

La segona part ha començat amb el mateix ritme frenètic, tot i que Oxford s'havia reagrupat, i ara gaudia de la major part de la possessió. Els campions de la BUCS South Premier estaven aconseguint el seu pas, i això es va reflectir en una successió de córners curts, el segon dels quals es va llançar al sostre de la xarxa de Sam Brooks per igualar el marcador.

Es va produir un hoquei d'extrem a extrem, que va resultar mossegant les ungles per a ambdues seccions de la multitud de 1.000 persones que havien baixat a Southgate. Una vegada rere l'altra, els atacs es van frustrar als dos extrems, i fins i tot quan semblava que Howell havia donat el lideratge a Cambridge, el gol va ser descartat per una suposada obstrucció.

A mesura que avançava la meitat, Oxford va començar a lluitar sota la pressió alta dels Light Blues i el físic de la defensa de Cambridge. Una entrada maldestra d'un Oxon frustrat va guanyar una acomiadament al contenidor dels pecats, i els homes de Cairns es van avançar, guanyant un córner curt. La pel·lícula de Styles va colpejar el genoll del capità de l'Oxford en el camí cap a la porteria, cosa que va provocar que el patró blau fosc va sortir coixejant i va tornar a concedir la pilota parada. Aquesta vegada, el film d'arrossegament es va donar a Howell, que va entrar al pal més llunyà per tocar el seu 31stobjectiu de la temporada per a Cambridge.

El suport blau clar massificat va esclatar. Quan faltaven deu minuts per al final, Cambridge va mantenir la pilota i va aguantar una tempesta tardana d'atacs blau fosc i córners curts, abans que els àrbitres xiulessin la famosa victòria de Will Cairns i el seu equip.

Després del partit, l'entrenador Bannister va comentar: Estem encantats que tot hagi anat com estava previst. Els nois van ser fantàstics: va ser una actuació excel·lent i van ser merescuts guanyadors. Vam tenir el millor del joc i vam causar a Oxford alguns problemes que mai no van acceptar.