Resum dels vuitens de final de Football Cuppers - Part 1/2

Quina Pel·Lícula Per Veure?

El cap de setmana passat va veure el retorn del futbol dels Cuppers amb 8 universitats unint-se als 8 guanyadors dels empats de la primera ronda per produir 46 gols en unes trobades apassionants. Fem una ullada a l'acció en què tres jornades es van decidir per un sol gol i tres partides es van decidir amb els temuts penals.

Downing 1:4 Darwin (0:2 HT)

Downing: Matthews, Brodie, Armstrong, O'Connell, Rumun, Churcher, Coombes, Lawrence, Lukasik, Burley, Ingham Substitucions: Fitton, Beattie

Golejadors: O'Connell

Darwin: Griffith, Dickinson, Hope, Bennett, Worrall, Haigh, Bastos, Wolstenhulme, Gray. Desperta, Freudenreich

Golejadors: Esperança x4

Un experimentat equip de Darwin va controlar el joc de principi a fi, aprofitant dues jugades parades per treure el partit a Downing. A Downing faltava l'home de muntanya Joe Moorcroft-Moran al centre del darrere i això va significar que la seva tàctica habitual d'alinear 10 homes a la vora de l'àrea i passar 90 minuts netejant les centrades va ser objecte d'escrutini. Eren especialment susceptibles a les pilotes a l'àrea, ja que Darwin va salpebrar el gol de Downing amb llançaments del defensor dels Blues Wolstenhulme, que van dominar el conjunt juvenil de Downing i van permetre que Chris Hope s'apuntés amb els quatre gols. Malgrat la pressió tardana de Downing que va resultar en un gol, l'impressionant tàctica de Darwin va tancar el partit còmodament per ocupar el seu lloc a la següent ronda a casa contra el Pembroke.

Darwin Downing

Darwin emprant algunes tàctiques semblants a Pulis... i amb un efecte devastador!

Crist ’S 4: 4 Churchill AET (Churchill victòria 3-1 als penals) (2:2 FT, 0:0 HT)

Christ's: Deng, Brown, Blake, Cracknell, Diamante, Reeds, May, Baldock, Hooten, Armstrong, Baron Substitucions: Duffy, Faure, Hovington

Golejadors: Armstrong, May, Baron, Cracknell

Churchill: Smyth, Waller, Cammack, Evans, Duherich, Holt, Athwal, Berridge-Dunn, Seete, Weller Substitucions: Weaving, Tan

Golejadors: Rolph x2, Cammack, Weller

La primera part va començar amb Churchill que buscava continuar amb la seva invicte aquesta temporada contra un equip de Christ que encara no ha guanyat cap partit. Tanmateix, amb alguns jugadors clau que tornaven per Christ's i la incorporació del capità dels blaus al centre del camp, semblaven un equip diferent a l'equip que Churchill va vèncer còmodament per 4-1 a principis de temporada. En els intercanvis inicials, la jugada va ser descarnada amb el joc encallat al mig del camp. Christ's va tenir uns quants moviments prometedors, sobretot per la seva dreta, aprofitant una mica de joc feble del lateral esquerre de Churchill. Churchill va créixer a la mitja part i en pegats va mirar d'encadenar algunes ocasions junts, amb Seete a prop després d'un saborós intercanvi amb Rolph al voltant de l'àrea. No obstant això, no hi havia d'haver gols en una primera part bastant trista.

La segona part va començar terriblement per a Churchill amb una mica de defensa que va permetre a l'objectiu de Christ, Ian Armstrong, anotar amb un final mesurat sobre Smyth. Menys de 5 minuts més tard, Christ's va doblar el seu avantatge quan la defensa d'un escolar va permetre que un llançament de porteria llarg es va llançar directament a través de la defensa mentre James May va aparèixer per colpejar la pilota a la xarxa amb un xip deliciós. Això va estimular a Churchill a la vida, que va començar a explotar algunes debilitats en la defensa de Crist. Liderats pel seu esquitxat número 11 Rolph, que va girar la defensa de Crist per dins i per fora en diverses ocasions, van crear grans ocasions per a Churchill que es van desaprofitar amb una combinació de finals atroços i pilotes finals capricioses. Quan faltaven 6 minuts per al final, el marcador continuava amb el 2-0 per a Christ's, ja que Duherich va rebre la pilota en una posició avançada per la banda dreta de Churchill. Un dard ràpid al voltant del turmentat lateral esquerre de Christs i una centrada decent van permetre a Rolph llançar la porteria per sobre del porter i a la xarxa. Churchill es va amuntegar a la recerca de l'empat i quan faltaven dos minuts per al final, es va donar una falta a mig camí per a Churchill. La clàssica tàctica d'abocar la pilota a l'àrea va resultar fructífera per a Churchill quan Cammack va dirigir cap a casa des del tir lliure de Waller. El temps complet va arribar amb el nivell de resultats a 2 per peça.

Els dos equips van començar la pròrroga amb la arrogancia de dos equips que creien que tenien la qualitat per guanyar el partit, però havien oblidat que els nivells de forma física d'un jugador universitari mitjà farien que Luke Shaw semblés Mo Farah. Al cap d'uns 10 minuts, una de les moltes descobertes del lateral esquerre de Churchill va caure directament sobre el capità de Christ's, Baron, que va entrar a casa. Churchill va trobar un esperit extraordinari per lluitar ràpidament, però va empatar quan Rolph va controlar una centrada de Duherich per acabar amb intel·ligència a l'àrea. Amb els jugadors lluitant amb rampes per tot el terreny de joc, la segona part de la pròrroga va veure dos gols més quan el partit va anar als penals. La pressió d'una tanda de penals a la segona competició de copa més antiga del món va resultar massa per a 3 dels 4 jugadors de Christ's, ja que Churchill va colpejar a casa els seus 3 primers penals per endur-se el partit 3-1. Passen per enfrontar-se al Trinity Hall fora als quarts de final.

Jesús 1:0 Sidney Sussex AET (0:0 FT, 0:0 HT)

Sidney Sussex: Hirsch, Deeley, Makings, Bradly, Cole, Teale Ryda, Grayling, Mahon, Davies, Hugill Substitucions: Sammons, Ezra, Fotherby

Jesús: Eburne, Peterson, Crawford, Thorley, Robinson, Emerton, Mullertz, O'Loughlin, Ashmead, Anderson, Purcell Subs: Koroye, Meier, Kitching

Golejadors: Koroye

L'enfrontament entre el Sidney Sussex de la 4a Divisió i els titulars dels Cuppers, Jesús, gairebé va produir el xoc de la ronda amb un assumpte molt cautelós davant una gran multitud. Tot i que els desfavorits, Sidney va treballar incansablement, posant constantment a Jesús sota pressió tot i que l'equip local es va beneficiar de grans períodes de possessió. Els campions vigents dels Cuppers es veien genials i reunits, sobretot a causa de l'enorme presència de Jack Thorley, el nou estudiant de postgrau de Jesús i antic defensa central sub-18 d'Anglaterra. Jesús va començar a deixar que la pressió digués i es van necessitar 3 excel·lents aturades al final del porter del Sidney Hirsch per assegurar-se que el partit s'anés a la pròrroga després d'haver acabat sense gols. La pròrroga va resultar extremadament dura per als dos equips, amb jugadors d'ambdós bàndols que van sucumbir als rampes. Va quedar al cartell de Jesús, Mark Koroye, després d'haver estat a la banqueta durant la primera meitat, per aprofitar-ho. Amb les seves cames relativament fresques, va colpejar la pilota a través d'alguns desafiaments cansats de Sidney abans d'ignorar egoistament la bola quadrada a un home obert i esgarrapar la pilota per davant del porter de Sidney que avançava a falta d'uns 10 minuts per al final. Una desafiament cansada d'un defensa de Sidney va significar que rebé la seva segona groga en els últims minuts, ja que el gol de Jesús es va mantenir sense problemes fins al xiulet final. Sidney ha de mantenir-se amb orgull, empenyent Jesús fins al límit, tot i estar lluny de casa i molt superat en nombre pels aficionats. Un altre dia podria haver estat una història diferent, però els Jesuans segueixen endavant, buscant arribar a la final dels Cuppers per tercer any consecutiu amb un empat a casa contra Robinson als quarts de final.

marca koroye

En Mark li encanten els gols.

Pembroke 6:5 Trinity (3:2 HT)

Pembroke: Weber, Bittlestone, Reland, Hudson, Mellor, Harries, Carroll, Ogier, Oldfield, Nielsen, Pistoja Substitucions: McMullen, Berenson-Barros, Waghorn

Golejadors: Harries, Ogier, Pistoja, Nielsen (2), Carroll (p)

Trinity: Kakoutas, Dungay, Kehle, Alberman, Lehmann, Park, Nagy, Brocksom, Steve, Bowlby, Apel Substitucions: Kershaw

Golejadors: Gran (3), Bowlby, Apel

Igual que una edició inicial de Windows 95, aquest xoc superior de la taula (Tompkins) va requerir 11 reinicis en 90 minuts. El joc contenia tanta dramatúrgia que per evitar que aquest informe s'estingui a llargs excessius es requereix un cert nivell de brevetat.

Sacada de sortida, gol, córner, gol, gol, gol, falta, gol, mig temps. Gol, gol, gol, mundialista, gol, pk, gol.

El partit va acabar amb celebracions i llàgrimes i dos gols més que en tota la carrera d'Emile Heskeys.

El partit serà recordat per una gran actuació del JC de Pembroke, un hat trick impressionant de Robi Nagy i per Jonathan Dungay que reafirma la seva condició de l'home menys popular de Trinity.

Pembroke va continuar per produir un altre gol a casa a Darwin als quarts de final.

Corpus Christi 2:2 AET Trinity Hall (victòria del Trinity Hall 6-5 en penals) (2:2 FT, 2:1 HT)

Corpus Christi: Kazzizi, Mainzer, Sarfas, Cho, Patten, Crawford, Ellwood, Congdon, Kang, Mackenzie, Worsfold

Golejadors: Mackenzie, Worsfold

Trinity Hall: Bowen, Eto, Engle, Hands, Myers, Li, Willett, Evans, Burton, Jones, Price Subs: Fellows, Daramola

Golejadors: Engle, Daramola

Va ser un partit molt competitiu, jugat en conjunt amb bon humor. Minnows Corpus va fer més que igualar els seus oponents de divisió 1 durant els 120 minuts complets, i tota la defensa va fer una exhibició impressionant sota una pressió considerable de vegades. El merodeador Rob Crawford va ser excel·lent al costat de la resta del migcamp, que va comptar amb un Marc Ellwood sense sentit i l'habilitat Jack Congdon fent tot el possible per ajudar a Corpus Christi a aferrar-se al seu somni de Cuppers. Al final, el Corpus es va poder considerar desafortunat de no guanyar amb una crida de fora de joc francament sorprenent que va descartar un gol en els últims 10 minuts mentre encara estava 2-1. La llista d'altres ocasions perdudes, però, suggereix que no només la sort va ser decisiva; El mèrit ha d'anar a Tit Hall, que va mantenir la pressió alta i es va mantenir tranquil, i finalment va tirar de nivell. Un partit que es decideix als penals sempre és dur per als perdedors i ningú volia veure un equip sortir d'aquesta manera, excepte Tit Hall, que va jugar contra Churchill a casa als quarts de final.